Previous
Next

Camping

Oernachtsje yn Fryslân

Overnachten in de waterrijke omgeving van Friesland doe je bij Heerenzijl. Wij bieden seizoenplaatsen voor caravans/campers/boten, maar ook kun je bij ons kamperen voor een kortere periode op één van onze trekkersvelden. Of verblijf je liever in een van onze vakantiewoningen in Villapark de Herne?

Ligplaatsen

Op zoek naar een ligplaats in Friesland voor een sloep, motorboot of zeilboot?
Zoek niet verder! Heerenzijl beschikt over verschillende vaste ligplaatsen waar bij je zo kunt uitvaren naar verschillende populaire Friese meren, waaronder het Sneekermeer en het Pikmeer. 

 

 

Kamperen

Zoek je in het hart van het Friese Merengebied een kleine camping met oog voor rust, ruimte en natuur? Kom dan tot rust op de boerencamping van Heerenzijl en geniet hier vanaf een A-locatie aan de poelen van het water en het weidse landschap met Friese paarden.

 

 

 

Scouting

Wist je dat je bij ons ook terecht kunt met je scoutingsgroep? In overleg bekijken we welk veld het meest geschikt is. Uiteraard zorgen we voor een plek met voldoende privacy, waarbij wij rekening houden met jullie wensen. Wel/geen stroom, wel/geen eigen boten mee etc. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Vakantievilla's

Heerenzijl heeft ook diverse vakantievilla’s in beheer. De vrijstaande vakantiehuizen liggen allemaal aan het water en beschikken over een eigen aanlegsteiger en parkeergelegenheid. Het park heeft een open vaarverbinding met het Sneekermeer, waardoor u meteen kun genieten van het mooiste watersportgebied van Fryslân.